T-boy írta:Sziasztok!
Krisztián, nagyon facántos kis állatka! Dobhatnál képeket a terkóról is a megfelelő helyre, kíváncsi vagyok mennyire erősen sző. Nekem lenne kedvem a tartásához, de nem nagyon tudok most időt szakítani nagyon nagy állomány gondozására. Viszont ami késik...
Üdv:T
Szia!
Bíztam benne hogy téged talán felcsigáz majd ez a faj
Igyekszem majd megírni a saját tapasztalataimat, és azt a néhány dolgot amit ezidáig biztosan tudni róluk! Sajnos elég kevés a hiteles info. (És manapság az időm is) Ha minden igaz talán Siler is utána tud nézni velük kapcsolatban pár dolognak...
Egyelőre szövés-ről sem akarok messzemenő következtetéseket, véleményt írni. Elég régóta tartom őket, jelenleg négy példányt, különböző módokon, körülmények között, ezért saját tapasztalat az már akad

Ha még is hasonlítani kellene őket, akkor talán a C huahini áll hozzá a leg közelebb, talán! Viszont Én úgy vettem észre, ez függ attól is milyen helyen (alak, forma, kerek...) tartom őket. Van akinél üreget ásnak, nálam még egy példány sem tette sosem... Szóval igyekszem beszámolni. Ami biztos, szerintem nagyon inpozáns, gyögyörű, élénk színű, érdekes életmodú állat. lassan növő faj, ezért egy pici helyet szoríts neki