Oldal: 1 / 1

Olvass el!/Read me first!

HozzászólásElküldve: 2005.10.12., szer. 10:17
Szerző: priZZ
■ Hogyan tudok képeket feltölteni?

Ahhoz, hogy a fórumba képeket tudjatok feltölteni, először is kell egy webes tárhely, ahol a képek már fent vannak. Ilyen pl. a képtár, a saját webspace, vagy pl. a terrarisztika album szekciója.

A második lépés abból áll, hogy a beilleszteni kívánt képnek a URL címét másoljátok egy új hozzászólásba, még pedig a következő parancsok közé:

[img]a%20beilleszteni%20kívánt%20kép%20URL%20címe[/img]

Ilyen egyszerű az egész! :wink:

■ Milyen képeket tudok feltölteni?

Bármilyet, de ahhoz, hogy egy kicsit másokra is gondoljunk, olyan képeket lehet majd csak felrakni, aminek kisebb a felbontása 800x600 pixelnél, és jó minőségű kép, nincs elmosódva, nem túl sötét, stb. Az össze többi kép, amelyik nem felel meg a kritériumoknak, törlésre kerül.

A kép mérete csak a webtárhely által van korlátozva, itt nincsenek korlátozások!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

■ How can I upload pictures?

If You want to upload pictures to the forum You have to find webspace first, where You can upload Your pictures. From there You can set a link here as in the following way:

[img]the%20wanted%20picture's%20URL%20adress[/img]

■ Which kind of pictures I can upload here?

The only criteria is the picture's resolution has to be 800x600 pixel and in some way good quality. Blurry under- or overexposed pictures will be edited or deleted.

The picture's size is not limited, just by Your webspace provider!