ZoozDa írta:állat jó lett a kép
Nagyon köcce, bár jobban örültem volna, ha a mára eltervezett fotók jönnek össze, de sebaj...majd második nekifutásra.
ZoozDa írta:nálam igaz kicsit világos
Lehet, hogy kicsit túlzásba vitem a "glow"-t a képen.
ZoozDa írta:Ha van időd esetleg egy korrepetálást tarthatnél erről a fotomódszerről. (ez az 1000W-os lámpás módszer?)
LOL nem:) A napirendi pont nem határozott meg mára fehér lapon történő fotózást:) Viszont a fürdőkád igénybe volt véve, mert szükség lett volna az eredeti elképzelésemhez hanyatt fordítani néhány juv. Cyrio-t, de mivel ezek képesek teleportálni, ezért tiszta terepre volt szükségem (ahol még belefér a dologba a pók eltünése előtt esetleg egy pislogás is, ha szükséges)....szóval ezért lett a fürdőkád kiválasztva a mai akcióhoz. Mint említettem, a dolog nem jött össze, viszont a fehér alap adva volt (bár kissé piszkosfehér színben, ezért használtam glow-t a fehér fényességének a növelésére+grayscale+a főtéma barnítása). Nagyjából ez a kép története dióhéjban

.
Fehér lapon egyébként már mondhatom gyerekjáték dolgozni az új technikámmal (nem megy el a munka nagy része az elbillent fehéregyensúly korrekciójával

, ill. csak arra kell ügyelni, hogy kerüljem a különböző színhőmérsékletű fények együttes használatát, mert azok javíthatatlan aberrációt tudnak okozni a fehér háttérnél), alkalomadtán majd készítek néhány "olyan" képet is ismét.